top of page
Vita Mea søger en Ergoterapeut eller Fysioterapeut til Sjælland 

Vita Mea søger en Ergoterapeut eller fysioterapeut til Sjælland

 

Hvem er vi

Vita Mea er 2. aktør og leverer skræddersyede helhedsorienterede beskæftigelsesforløb med fokus på empowerment. Vi er en lille virksomhed som er båret af fælles værdier der gør at vi brænder for arbejdet med mennesker og for at gøre en forskel​

I vores forløb, er målet for den enkelte; opkvalificering, afklaring eller forberedelse til genindtrædelse på arbejdsmarkedet og vi arbejder altid ud fra et arbejdsmarkeds rettet perspektiv.

 

Vi har vokseværk og udvider vores netværk og søger derfor en ny kollega på timebasis eller med selvstændigt CVR-nummer til udarbejdelse af funktionsevnebeskrivelser i Storkøbenhavn. Det er vigtigt at du brænder for at hjælpe mennesker og du vil være med til, at skabe forandringer og muligheder i andres liv.

Hvad kræver samarbejdet af dig

For at kunne bestride stillingen er det ultimativt at du har en baggrund som enten Ergoterapeut eller Fysioterapeut – og det er en klar fordel at have en socialfaglig eller beskæftigelsesrettet vinkel.

Din opgave vil være udarbejdelse af funktionsevnebeskrivelser. Vi er tværfaglige og helhedsorienterede med mennesket i centrum og vi forventer, at du har professionel erfaring med psykiske, fysiske og / eller sociale udfordringer.

 

Selvstændighed, empati, ærlighed og vedholdenhed er nøglekompetencer hos Vita Mea. Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske og det er derfor essentielt, at du evner, at møde mennesker i øjenhøjde og arbejder ud fra de ressourcer og muligheder som den enkelte mestrer med fokus på udvikling og forandring.

 

Hvor foregår det

Samtaler vil foregå hos borger eller på arbejdspladsen. Du skal derfor være i besiddelse af kørekort B og egen bil.

Uddannelsespapirer og straffeattest skal forevises og det er vigtigt, at du skriftligt er stærk i dansk.

 

​Hvad tilbyder vi

-        ansættelse på timebasis eller som selvstændig leverandør

-        et højt fagligt niveau

-        spændende mennesker og ikke 2 ens beskrivelser

-        mulighed for at udbygge samarbejdet

Synes du det lyder spændende så send en beskrivelse af dig selv, dit arbejde og hvordan du vil byde ind til kips@vitamea.dk og har du spørgsmål så ring gerne på 4295 2486.

bottom of page