top of page
Vita Mea søger en socialfaglig konsulent 

Vita Mea søger en socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb

Hvem er vi

Vita Mea er 2. aktør og leverer skræddersyede helhedsorienterede beskæftigelsesforløb med fokus på empowerment. Vi er en lille virksomhed som er båret af fælles værdier der gør at vi brænder for arbejdet med mennesker og for at gøre en forskel

 

Vi har vokseværk og søger derfor en ny socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Vi arbejder primært indenfor målgrupperne: Ressourceforløb, Jobafklaring, SDP, LY og aktivitetsparate over/under 30 år.

I vores forløb, er målet for den enkelte; opkvalificering, afklaring eller forberedelse til genindtrædelse på arbejdsmarkedet og vi arbejder altid ud fra et arbejdsmarkeds rettet perspektiv.

Hvad skal du lave?

Dine opgaver spænder bredt fra at afgrænse og afklare rammer for praktik, igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, etablering af praktikker og fleksjob og den håndholdte opfølgning. Vi støtter borger der hvor det giver mening i forhold til arbejdsmarkedet og det betyder også at dig og borger indimellem kører ud til samtaler eller aftaler sammen.

Det du gør, skal give mening for borger! Hvis ikke det giver mening, så skal du gøre noget andet.

Vi tror på at succes kommer fra egen motivation samt handling. Forandring sker først når den enkelte er bevidst om, hvad der skal til for at lave vedvarende ændringer i sit eget liv, hvorfor det er vigtigt du har fokus på det.

Arbejdslokation vil være fra København med en radius på 50 km. Men du kan forvente at dette ændres i takt med at vi vokser.

Hvilke kompetencer skal du have?

Selvstændighed, empati, ærlighed og vedholdenhed er nøglekompetencer hos Vita Mea. Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske og det er derfor essentielt, at du evner, at møde mennesker i øjenhøjde og arbejder ud fra de ressourcer og muligheder som den enkelte mestrer med fokus på udvikling og forandring.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relations arbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Vi samarbejder med andre fagspecialister og arbejder tværfagligt i forløbene med parallelle fysiske og/eller psykiske indsatser.

Samtaler foregår enten hos borger eller på de kontorer vi har til rådighed.

Vi forventer at du

-        kommer med en socialfaglig baggrund

-        er vant til at arbejde beskæftigelsesrettet

-        er resultatorienteret

-        er nysgerrig

-        har et højt drive

-        tager ansvar

-        arbejder selvstændigt 

 

Hvad skal du kunne?

50 % af vores arbejde består af dokumentation og det er derfor vigtigt, at du trives i vekselvirkningen mellem det skriftlige og samtalerne, ligeledes at du er stærk skriftligt i dansk og har blik for detaljerne.

Uddannelsespapirer og straffeattest skal forevises og du er i besiddelse af kørekort B og egen bil.

Hvad tilbyder vi?

Vi stiller høje krav til vores arbejde og garanterer et højt fagligt niveau, spændende mennesker og forløb der aldrig er ens.

​Du får

-        frihed under ansvar

-        en fleksibel arbejdsplads

-        mulighed for at planlægge din egen arbejdsdag

-        kort kommandovej

-        mulighed for at være en del af en virksomhed i vækst

 

Du vil blive ansat med aflønning i forhold til kvalifikationer. Stillingen er fuldtid. Kørsel afregnes efter statens takster. Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø og engagerede kollegaer med høj faglighed.

Du kan læse mere om os her www.vitamea.dk

Synes du det lyder spændende så send dit CV og en beskrivelse af dig selv, dit arbejde og hvordan du tænker dine kompetencer og værdier matcher med Vita Mea til kips@vitamea.dk . Har du spørgsmål så ring gerne på 4295 2486.

Vi indkalder løbende til samtaler og stillingen bliver besat når vi har den rette til jobbet.

bottom of page