top of page

Hvad indeholder et forløb?

Indholdet i et forløb varierer afhængigt af hvad du som rådgiver vælger.


Nogle har brug for at blive psykisk eller fysisk styrket inden genindtræden på arbejdsmarkedet, andre har brug for motiverende samtaler og tæt støtte i en opstarts fase, andre er allerede i gang, og har brug for en at læne sig op ad undervejs og den uddybende dokumentation på forløbet. Indsatsen tilpasses individuelt og til den enkelte.


Som rådgiver kan du altid forvente konstruktiv sparring og at fokus for Vita Mea er den korteste vej tilbage til arbejdsmarkedet. Alle forløb er beskæftigelses rettede og med fokus på arbejdsmarkedet.


Et forløb planlægges altid individuelt i samarbejde med rådgiver og borger.


Ved opstarts samtale og møder undervejs korrigeres planen efter behovet hos den enkelte. Finder vi sammen ud af undervejs, at forløbet skal ændres, kan dette gøres fra uge til uge.


For Vita Mea er den tætte relation i samarbejdet med borgeren lige så essentielt som det tætte samarbejde med rådgiver. Vita Mea orienterer løbende rådgiver hvis forløbet udvikler sig anderledes end aftalt.


Du er altid velkommen til at rekvirere et tilbud eller vores produktbeskrivelser som indeholder nærmere beskrivelser af de enkelte forløb.


189 visninger

Σχόλια


bottom of page