top of page

Leverandører hos Vita Mea

Hos Vita Mea skræddersyes alle beskæftigelsesrettede forløb, så vi sikrer at den enkelte der visiteres, kan komme hurtigst og stærkest muligt tilbage på arbejdsmarkedet.


Én af de måder hvorpå vi skræddersyer forløb, er via vores fagprofessionelle leverandører.

Vi samarbejder med over 20 forskellige fagprofessionelle leverandører, som hver især kommer med flere års erfaring og deres kompetencer spænder bredt.


Alle leverandører driver deres egne virksomheder og er derfor altid selv interesseret i at være på forkant med den nyeste viden. Samtidig er størstedelen af vores leverandører lokale, hvilket betyder at det er tæt på og at I som kommune også støtter op om jeres lokale erhvervsliv. Vi tilbyder Psykoterapeut, Kropsterapeut, Fysioterapeut, NADA behandlere, Neuro optometrist, Kranio Sakral Terapeut, forløb med varmtvandstræning og hvad med en Arabisk talende Psykoterapeut?


Fælles for alle vores leverandører er, at de sammen med vores konsulenter kan inddrages i samarbejdet omkring mennesket.


På den måde kan vi alle; sagsbehandler, konsulent og leverandør, sikre den specialiserede målrettede indsats og den enkelte oplever et samlet forløb der giver mening.


30 visninger

Comments


bottom of page