top of page
Forandring og udvikling

Vi får lov at være en lille brik i et stort puslespil og nogle gange langt liv.

 

Vores mål er sammen med den enkelte at give den støtte og de redskaber til, at man selv tør tage de nødvendige beslutninger, prøve dem af undervejs og ende med at stå på begge ben igen med en styrket tro på fremtiden.

 

For forandring sker først når vi selv er bevidste om hvad der skal til for at lave vedvarende ændringer i < Mit Liv >.

Vita Mea betyder < Mit Liv >

Alle mennesker kommer med en rygsæk. I den rygsæk ligger der alle vores erfaringer, strategier og handlingsmønstre. Vores adfærd styres af vores strategier og handlingsmønstre og afhænger af hvilket miljø vi er vokset op i.

 

Nogen af vores strategier og handlingsmønstre følger med os langt ind i voksenlivet, med i vores familier og ud på vores arbejdspladser. --  Også selvom at de måske ikke virker mere efter vi er blevet voksne.

 

Når vi i livet bliver ramt af sygdom, ledighed, skilsmisse, kommer ud for et uheld eller andre ting som skubber til vores verden, reagerer vi alle forskelligt. Nogle rejser sig af egen hjælp og kommer videre og andre har brug for nogle at læne sig op af.

 

Hos Vita Mea tager vi udgangspunkt i den enkeltes situation, vi har ingen kasser eller rammer som man skal passe ind i og vi ved at succes kommer fra egen motivation, handling og ønske om forandring

Vita Meta ejes af Kirsten Ipsen som har arbejdet med motivation og forandrings processer igennem de sidste 20 år.

Kirsten har siden 2010 udelukkende arbejdet indenfor beskæftigelsesområdet med fokus på de grupper som har andre udfordringer end blot ledighed.

Vita Mea samarbejder med en række af specialister som sammen tilsikrer den helhedsorienterede og tværfaglige indsats.

Vita Mea tror på det stærke relationsarbejde, ærlighed og ordentlighed.

Vita Mea støtter flere NGO´er
bottom of page