top of page

Foredrag "Heltinden i mit liv"

Christina er på 4. År medicinfri og på 2. År symptom fri fra de psykiske diagnoser hun har fået igennem de sidste 13 år.


Christina har efter flere års mental egen træning lært, hvordan hun skal passe på sig selv, fylde sig selv med ro og sikre sin egen balance i hverdagen.


Christina har grædt, sejret og taget et trip down memory lane for at give et indblik i hendes livs historie og et billede af hvad hun har gjort for at tage ansvaret tilbage og blive Heltinde i eget liv.


Sammen med Bedre Psykiatri præsenterer vi Christinas inspirerende foredrag torsdag den 4/4- 2019 kl. 19-21 i Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve.


Kommer og vær med når Christina igennem foredraget fortæller sin livs historie og kommer med fif og konkrete redskaber til, hvordan du kan tage ansvaret tilbage i dit eget liv og hvordan du som pårørende eller socialfaglig person kan være med til at støtte op omkring den enkeltes proces.


Uddrag fra foredraget :


”Tilbage til den mørke lejlighed på Amager, tilbage til der hvor jeg kom fra. Med en pose medicin i hånden, og min far i den anden var jeg nu tilbage til hvor det hele knækkede. Hvordan skulle jeg handle ind? Hvordan skulle jeg gøre rent? Hvordan skulle jeg ordne alle de praktiske ting? Jeg havde været afskåret fra verden i næsten 3 måneder, og nu stod jeg her? Det var en væmmelig følelse af magtesløshed. Jeg kunne ikke lade være med at sammenligne mig med "dengang" jeg var 15 og klarede alt selv - nu var jeg snart 23 og kunne ikke engang overskue at gå i bad. Jeg var så heldig at have min far – som kunne hjælpe mig”


”Men jeg fandt ud af at det var ligesom i træningscentret, de første mange gange skulle jeg virkelig overbevise mig selv om, at det var det jeg ønskede mig i mit liv. Det gik op for mig, at det samme gælder når vi skal træne vores hjerner. Alting føles ubehageligt i starten, det er pisse hårdt og kræver en kæmpe energi at kunne udholde tankerne, følelserne og kaosset omkring det man ønsker at opnå. Men jo mere vi træner det, jo lettere bliver det. Vi kan stå oppe i træningscenteret, spise sundt og gør alt andet godt for vores krop, Men vi skal huske vores sind, for det er mindst lige så vigtigt”


127 visninger

コメント


bottom of page