top of page

Jeg er OK, alle andre er OK, er du OK?

Tit fokuserer vi på alt det der ikke virker fremfor alt det der faktisk virker.


Prøv lige at give det en tanke... Hvor mange ting er gået lige som de skulle idag indtil nu... Og hvor mange ting gør du af vane, som bare fungerer.


Hvorfor så fokusere på den ene ting der ikke er lykkes? - Når det klart overskygges af alt det der lykkes.


Og fordi verden ser ud på en måde idag, betyder ikke at det er det samme i morgen.

Vi kan alle have en off dag hvor vi ikke får trænet, bestiller pizza fordi vi ikke har overskud til at lave mad, kommer til at vrisse af kæresten fordi han kommer sent hjem osv.


Det, der er vigtigt at huske, er at det er OK - lige nu i situationen og på denne dag, er det OK. Du er OK, alle andre er OK.
Og i morgen kommer en ny dag, hvor du hopper op på hesten igen og får trænet, kokkereret lækker mad og kysser kæresten når han/hun kommer hjem.


Alting er øjebliks billeder afhængigt af øjnene der ser - og det ændrer sig hele tiden og fra dag til dag hvis du vælger det skal ændre sig.


Vi har altid et valg. Og træffer vi et bevidst valg om at skippe træningen i dag og bestille pizza fordi vi ikke har overskud til andet, er det helt OK.


Så passer du faktisk på dig selv.


Vi skal selvfølgelig ikke ud i, at du skipper træning og bestiller pizza hver dag. Men kan du mærke på dig selv, at det er det du har brug for idag, og træffer du et aktivt valg, om at gøre det og måske samtidig krydre den med en tur på sofaen, yndlings bogen eller yndlings serien når børnene er lagt i seng.


Så er jeg overbevist om, at du dagen efter, vil tænke tilbage på, at det der egentlig startede som en off dag, endte med at blive en rigtig rar dag.


Fordi du lyttede til dig selv.


Fordi du traf et aktivt valg og ikke slog dig selv oven i hovedet med alt det du ikke nåede og alt det du skulle have gjort .


Fordi du ved, at i morgen gør du det du plejer, og det du skal nå ikke løber nogen steder.

- Og lige idag, havde du brug for noget andet.


Det er selvomsorg, at lytte til vores følelser og krop og være bevidste om, at det er os selv der holder styrepinden og har mulighed for at træffe valg der kan ændre vores dag og liv.


Husk at passe på dig !29 visninger

Comments


bottom of page