top of page

Hvad vil du ha´?

Vi er som oftest rigtig dygtige til at udpege alt det vi ikke vil have og vi ved ofte også godt hvordan tingene ikke skal være.


Men hvordan vil vi så gerne have det?


Når vi arbejder med forandring og ønske om ændringer i vores liv, så er en del af øvelsen at sætte det vi gerne vil i fokus frem for det vi ikke vil.


Prøv at tænke på noget i dit liv lige nu som irriterer dig – du er helt bevidst om, hvordan det IKKE skal være – men hvad vil du gerne have istedet for – og hvad kan du gøre for at det bliver anderledes.


Det er faktisk lidt svært... Og en god øvelse – for nu er vi også igang med at formulere et behov..


Vi har altid et valg – hvert valg har nogle muligheder og mulighederne er det vi skal overveje som; er det det, jeg gerne vil have?.


Nogle ting er ude af vores hænder – og der skal vi øve os i, at give slip, det er også et valg.


For bliver vi ved med at bekymre os, eller være frustrerede så er det der vores fokus er, og det hjælper os ikke til at se fremad, tværtimod holder det os tilbage og giver os følelsen af magtesløshed og vi mister evnen til at handle.


Hvad kunne du godt tænke dig af forandring i dit liv? – Når nu du leger med tanken om at det er DIG der bestemmer.. Og mulighederne kun kommer hvis du træffer valg der er anderledes end du plejer.. Det er ikke din histories skyld, din kærestes skyld, din mors skyld eller andres skyld.


Det er DIG der bestemmer i dit liv.


Det er DIG der har muligheden for at træffe andre valg og ændre på tingene.


Hvad kunne DU så godt tænke dig?Det er hårdt arbejde at vælge anderledes end man har gjort tidligere, og det er vigtigt at man sætter 1 ting i fokus af gangen.


Noget af det som kræver rigtig meget energi er den konstante bevidsthed om den forandring man ønsker og det bevidste valg man har taget. Og det sker ikke i næste uge eller om 2 uger... Det sker måske om 2 måneder eller 3 måneder, at du begynder, at kunne se forandringerne. Ingredienserne er tålmodighed og et klart mål.


Ros dig selv hver dag, hold fokus og lig en plan med delmål så du ved hvornår du er lidt længere end sidst – Og når du falder tilbage, for det kommer du til.

Så ROS dig selv for at være nået SÅ langt, og for at kunne se, at du lige er trådt tilbage – og kom så på rette spor igen.


Hvis du vil arbejde lidt med din bevidsthed - så læs med her https://www.vitamea.dk/faq/vidste-du-vi-havde-7-sanser


Jeg elsker Pippi – og det gør jeg mest af alt fordi hun er helt sin egen – og som Pippi ville have sagt om noget nyt : ” Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”


Det er DIG der vælger hvordan DIT liv skal være og det er DIG der har SUPERKRÆFTERNE til at skabe de forandringer du ønsker.

70 visninger

Commentaires


bottom of page